Kontakt:     +381 65 33 99 363   email:      office@video-produkcija.rs

Seminar

Air studio - video produkcija

Mi kao ljudi koristimo alat da bismo stvorili ono što naš mozak predvidi. Mi koristimo RED da bismo uhvatili ono sto naš mozak  zamisli.

Epik kamera nas uvodi u novu generaciju digiralnog bioskopa koju karakteriše 5K sensor koji moze da zabelezi do 120fps/sec pri punoj rezoluciji. Epik je ukršten u elitnu fotografiju bez premca, sa bioskopskim mogucnostima koju su njeni dizajneri spakovali u kameru veličine DSLR aparata.

U izazovnim uslovima osvetljenja, Epic svojom sposobnošću olakšava da se postigne do 18 zaustavljanja dinamickog opsega sa HDRX. Izuzetnu kameru lepog dizajna I tezine od 5kg, karakterise slogan – Manje je vise.

Sa mogucnoscu da uhvati snimak na 5K rezoluciji I to do 120fps/sec, znajte da nikada necete propustiti savrseni snimak. Epik je izjednacen sa hi-speed-om, I pruza nam mogucnost da dostignemo maksimalnu brzinu od 300fps/sec na 2K. Izuzetna efikasnost pruza Vam mogucnost da istovremeno mozete da snimite video I fotografije, koristeci HDRx opciju za crtanje ostrije fotografije. Sa Epik kamerom, vas predmet nikada nece vise biti brzi od fotoaparata.