Kontakt:     +381 65 33 99 363   email:      office@video-produkcija.rs

Seminar

Muzički spot Sasa Petrovic-Show kolo (OFFICIAL VIDEO) 4K

 

Snimanje Muzičkog Spota Kaya Ostojić - Ljubav Preko Interneta

Još jedan projekat u završnoj fazi. Uskoro se očekuje premijera. Snimanje završeno u studiju, od rasvete korišćeni RGB barovi, laser, dim mašina. Snimalo se Red Epic kamerom. Dnevna rasveta Arri Sky Paneli, Ice Led i ostalo...

Snimanje Muzičkog Spota Katarina Živković - Istina 2017

Snimanje spota kao i montaža privedeni kraju. Za snimanje spota korišćena kamera Red Epic Dragon, objektivi 12mm, 24mm, 35mm, 85mm, 70-200mm Canon i Samyang. Od pomoćne opreme easy rig, gimbal, shoulder. Rasveta Arri 2x 4kw, 2x 2kw, kinoflo, Ice Led, Led paneli. Scenska rasveta RGB barovi, scaner, haz-dim mašina.
 

 

Mužički spotovi

Kompletna izrada muzičkog spota, od stvaranja ideje do realizacije uz pomoć stručnog tima i najsavremenije opreme. Glavna prednost AIR Studia video produkcije je to što pored kreiranja koncepta, pisanja scenarija, snimanja u full HD i 4K rezoluciji, montaže, postprodukcije, efekata i color grading-a, posedujemo svu tehničku podršku kao sto su: filmska kamera, sa kojom svaki kadar izgleda bajkovito, helio kamera koja nosi DSLR apparat koji snima u 4K rezoluciji, zapanjujuča oštrina I čistoća snimka, svaki objekat iz vazduha delovaće nestvarno, zatim tu su stabilizatori koji doprinose tome da svaki kadar teče i još mnogo toga što će dovesti do svetskog ranga kvaliteta muzičkog spota.