Kontakt:     +381 65 33 99 363   email:      office@video-produkcija.rs

Seminar

Punoletstvo - Angelina


Angelina 18. rođendan by video-produkcija

Punoletstvo - 18-ti rođendan

 

 

Foto Centar Arandjelovac

Foto Centar Aranđelovac pruža usluge snimanja i slikanja Vaših veselja, svadbi, venčanja, rođendana i ostalih manifestacija. Snimanje radimo na najsavremeniji način a kao pomagala koristimo rasvetu, gimbal, slajder, dolly... Snimanje radimo po potrebi u 4k rezoluciji ili Full HD. U zavisnosti od potreba snimamo sa jednim DSLR aparatom ili sa tri aparata, kamere ne koristimo jer su gabaritne i nisu pogodne za snimanje kadrova u pokretu. Na snimku ispod možete pogledati kako izgleda jedan rođendanski spot.

 

Snimanje rođendana

Ovom prilikom Vam nudimo jedan drugačiji vid snimanja Vaših rođendana, rođendanskih zabava, krštenja ili sličnih događaja. Naš zadatak je da zabeležimo Vaše bitne trenutke u životu na najbolji mogući način. Jednom se u životu puni 18 godina, jednom krstite dete pa samim tim ako Vam ti trenuci išta znače u životu, treba ih snimiti. Sa nama Vaši snimci izgledaju drugačije od drugih, imaju dosta bolji kvalitet koji Vi sami birate, FullHD ili 4K, 4 puta veća rezolucija nego što je FullHD. Tematika snimka - uvodni video ili spotić, treba da bude nešto najlepše ne svakidašnje. Na sledećem video snimku pogledajte kako može izgledati i Vaše punoletstvo:

Za video snimanje koristimo DSLR aparate, GH4 Panasonic  sa pratećom opremom bez koje se ne može a to je gimbal, slajder, dolly, rig,  letelica (hexa-dron) kako bi napravili snimke iz vazduha... U postprogukciji radimo sa najsavremenijim alatima sve u cilju dobijanja maksimalnog kavliteta iz snimnjenog video materijala. Po potrebi je moguće snimati sa više DSLR aparata - kamera.