Kontakt:     +381 65 33 99 363   email:      office@video-produkcija.rs

Life Is Fun

Na ovoj strani možete pogledati neke od naših projekata. Svi projekti su nekomercijalnog tipa. Takođe nas možete pratiti i na društvenim mrežama kao sto je FACEBOOK, INSTAGRAM ili YOUTUBE.

Staro Zdanje - spomenik koji tone

 

Mystical Mountain - Mistična Planina

Jedno snežno veče, par ljudi, malo ideja i zabave je rezultat ovog kratkog filma o mističnoj planini koji je snimnjen na Bukulji. Dva drzgara kreću da popiju piće al usput se zaglave i dogode im se čudne stvari. Tako uplašeni beže kroz sneg tražeći spas i svoj auto. A šta je dalje bilo pogledajte sami:

 

 

 

Turistička prezentacija grada Aranđelovca

Prezentacija grada Aranđelovca u saradnji sa turističkom organizacijom Aranđelovac

 

 

 

 

Novogodišnji video - Christmas light in the darkness

Dragi prijatelji, danas na Božić izlazi naš novi video “Christmas light in the darkness”, koji je odrađen zajedničkim snagama Tropical LifeIsFun ekipe, video-produkcija.rs gde možete takođe pogledati video i Vukom Tomićem koji je zaslužen za prelepi dekor kuće u kojoj je smeštena lokacija snimanja. Posebno hvala RC Srbija koja nam je dala mini dron za snimanje, moja malenkost Goran koji je upravljao mini dronom, Nemanja Tricky Blazic koji je upravljao rc autićem i pomogao u snimanju kao i Aleksandar Mihajlović koji nam je takođe pomogao u organizaciji. Zatim statisti: Veljko, Kaća, Peđa, Marko, Ivana, Dejan, Bane i drugi...

Srećan Bozić, a uskoro sledi najavljeni video!

 

Jedan dan na bazenu